DespreNoi

Bine ați venit! Inizio Bistro deschide călătoria culinară, cu opriri acolo unde simțurile sunt invadate de gusturi selecte, care vor compune momentele savuroase! În inima orașului, într-un loc ideal pentru a-ți răsfăța simțurile!

Pentru noi contează mult  AICI și ACUM, de acea îți deschidem și ție o invitație spre descoperirea acestei fascinante călătorii. Vrem să simți, să observi, să alegi, să diversifici și mai ales să savurezi!

Inizio Bistro își dorește să ofere preparate contemporane printr-o abordare creativă și modernă în care fiecare ingredient este atent selecționat și gătit pentru a susține un stil de viață sănătos!

Ne gășiți la adresa Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 120A, Cluj-Napoca. Suntem prezenți și pe FoodPanda, Glovo, Bolt Food, Tazz.

Misiunea noastra

Misiunea noastră se rezumă la împlinirea și satisfacția de pe chipul celui care crează preparatul, dar mai ales de pe chipul celui care savurează!

Viziune

Atenția noastră este orientată în special asupra calității preparatelor, prin fiecare ingredient ales cu mare grijă, pentru a oferi clienților noștrii o experiență culinară ideală!

Valori

Profesionalism

Crearea unei farfurii reprezintă un schelet simplu și puternic, atent clădit și decorat apoi cu ingredient armonios combinate!

Creativitate

Fiecare dintre noi percepe diferit realitatea ce ne înconjoară, de aceea este important să reintrepretăm și să creăm farfuria ideală pentru fiecare!

Inovație

Nu în totdeauna tot ce este nou este și bun, de aceea inovația se bazează pe cunoașterea clasicului și tradiționalului, dezvoltarea și reinterpretarea lor, adăugarea de elemente noi care vin să îmbunătățească lipsurile existente!

Responsabilitate

Fiecare dintre clienții noștri reprezintă o notă de încredere, de aceea este foarte important pentru noi să nu dezamăgim!

Performanță

Când faci ceea ce îți place, nu o faci pentru meritele care se dobândesc pe parcurs, o faci pentru dezvoltarea ta profesională, dar și personală!

Behind the perfect steak

Să începem prin a vă prezenta lucrurile important de știut atunci când alegeți un steak maturat. Vorbim de ceea ce înseamnă maturarea uscată, de cele mai bune rase de vaci, de continentele de unde provine carnea, de modalitatea de creștere și hrănire. Fiecare dintre aceste aspecte contribuie la gustul, frăgezimea, textura și aroma steak-ului dumneavoastră. Noi am ales să vă oferim posibilitatea ca la fiecare vizită să puteți avea parte de o experiență culinară diferită.

Maturarea

Procesul de maturare uscata a cărnii se realizează prin stocarea bucăților mari de carne la temperatura controlată de 1-3 grade °C, umiditatea de 80-90% și ventilație permanentă. Temperatura mică nu permite cărnii să dezvolte bacterii dăunătoare, iar umiditatea ridicată nu lasă carnea să se ”stafidească” prea mult. Carnea pe care am ales să o gătim pentru dumneavoastră este maturată minim 21 de zile, cu precizarea că 65% din steak-uri sunt maturate pe o perioadă de minim 30 de zile. Steak-uri speciale precum T-bone sau fiorentina cut pornesc de la 40 de zile.

Superioritatea specifică a steak-urilor maturate constă într-un gust mai intens datorită pierderii umidității, o frăgezime superioară dată de ruperea fibrelor musculare la proces chimic natural și o savoare specifică datorată deshidratării grăsimilor din carne, aceasta devenind mai ”untoasă”.

Motto: Inizio without a perfect steak is not Inizio!

Ingredientul secret este INIZIO!

Incepeti conversatia
Faceti o rezervare sau plasati o comanda
Faceti o rezervare sau
plasati o comanda