Antrenamente

Clubul sportiv Inizio organizeaza antrenamente de pregatire pentru grupele din cadrul clubului in vederea practicarii fotbalului penru copii.

Antrenamentele se desfasoara pe teren sintetic situat in apropierea Palatului National al Copiilor si au o durata de 2 ore. Pe timp de iarna, terenul este acoperit si dispune de incalzire.

Antrenamentele de fotbal pentru copii din cadrul clubului se desfasoara conform programului adaptat programei scolare a copiilor si cuprind:

Antrenamente tehnice:
Invatarea/consolidarea elementelor tehnice de baza
Invatarea/consolidarea conducerii mingii
Invatarea/consolidarea lovirii mingii

Antrenamente fizice:
Dezvoltarea rezistentei
Dezvoltarea fortei
Dezvoltarea vitezei
Dezvoltarea capacitatilor coordinative

Antrenamente tactice:
prezentarea si simularea posturilor din terenul de joc
strategii de joc
driblinguri, jocuri cu mingea


Clubul de fotbal pentru copii Inizio ofera echipament copiilor care practica fotbalul in cadrul clubului, echipament care ii ramane definitiv copilului daca acesta are o prezenta la club de minim 3 luni. De asemenea clubul de fotbal pentru copii Inizio ofera reduceri la plata taxei pentru copii care mai aduc alti 2 copii care se vor inscrie la club si care vor ramane in cadrul clubului cel putin 3 luni.

In vederea consolidarii antrenamentelor, clubul de fotbal pentru copii Inizio organizeaza cantonamente de pregatire de doua ori pe an, atat la mare cat si la munte, dar si turnee de pregatire nationale si internationale.

De asemenea clubul de fotbal pentru copii Inizio pune la dispozitia parintilor si copiilor un program in cadrul caruia acestia pot practica fotbalul in familie (parinti si copii). Avem in vedere consolidarea legaturilor din cadrul familiei si adaptarea mai usoara a copiilor la conditiile din fotbal. Se vor organiza jocuri parinti contra copii si alte activitati, parintii si copiii petrecand clipe frumoase prin intermediul jocului de fotbal.